درآیندهای بسیار نزدیک تحلیل دادهها یکی از مهمترین بخشهای کار هر حسابدار خواهد بود. سالانه تعداد زیادی دانشآموختهی رشتهی حسابداری در سرتاسر دنیا وجود دارد که این رقم روزبهروز در حال افزایش است.
سؤالی که هر دانشآموختهی رشتهی حسابداری باید از خود بپرسد این است که چه چیزی باعث میشود سازمانها یا شرکتها بخواهند این خیل عظیم دانشآموختگان رشتهی حسابداری را استخدام کنند؟ بر همین اساس، در گزارشی که در سال ۲۰۱۵ کمیتهی توسعهی اقتصادی استرالیا منتشر کرد، نشان داده میشود که با احتمال ۹۴ درصد، حرفهی حسابداری و حسابرسی مکانیزه و اتوماتیک خواهد شد و این اتوماسیونسازی و برونسپاری تأثیر قابلملاحظهای بر حرفهی حسابداری خواهد داشت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جامعه حسابداران رسمی ایران به نقل از «بیزنسنیوز»، تغییرات سریع در فناوری و رشد جهانی تعداد دانشجویان حسابداری، نشاندهندهی نیاز به تغییر مدلهای آموزشی و تجهیز آنان به مهارتها و دانشهایی است که سازمانها انتظار دارند دانشآموختگان رشتهی حسابداری به آنها مسلط باشند.
بسیاری از مطالعات انجام شده در اینباره اذعان دارند که با تغییر در بازارهای جهانی و رقابتیترشدن آن، حسابداران باید حتی مهارتهای کلامی و ارتباطی خود را در سطوح بالا تقویت کنند و مهارت آنان به فناوریها و دانشهای جدید، بسیار فراتر از حد معمولی آن باشد.
در سال ۲۰۱۵، تحقیقی توسط انجمن حسابداران رسمی استرالیا صورت گرفت که یافتههای آن در خصوص آیندهی حرفهی حسابداری در ۱۰ سال آینده دربردارنده بازخوردهای جالبی است. آیندهی کاری حرفهی حسابداری و حسابرسی در سال ۲۰۲۴، همان چیزی است که اکنون حسابداران در حال انجام آن هستند، همان حوزههای حسابرسی و اطمینان بخشی، مدیریت ریسک،گزارشگری مالی و و کنترلهای مالی، با این تفاوت که پیشرفت فناوری، نحوهی عمل حسابداری را در این حوزهها تغییر خواهد داد. در حقیقت چالش اساسی حرفه حسابداری در خصوص فارغ التحصیلان این رشته صرفاً داشتن دانش مالی نیست، بلکه داشتن مهارتهایی است که آنها را قادر سازد، بتوانند بهمدد ارقام، ذینفعان کلیدی را قانع کند و بر آنان تاثیر بگذارند.
نظری وجود ندارد